MS Tømrer og Tækkefirma

MS tømrer og Tækkefirma ApS logo

MS Tømrer og Tækkefirma

Tækkemand i Grenå

Stråtag i Grenå

Grenaa er en gammel traditionsrig by i den østlige del af Norddjurs. Men samtidig et mekka for moderne arbejdspladser, og stærke håndelsegenskaber til ind og udland. Det helt stor kendetegn er havet og havnen som har gjort Grenå til et handelscentrum.

Og hvor der er traditionsrige byer med en lang historie, der finder man også traditionsrigt håndværk. Her er stråtage ikke en undtagelse.

Det er ikke unormalt at finde de bæredygtige stråtage tæt ved vandet og i området omkring Grenå. Stråtage står særligt flot på bindingsværkshuse, som også kan være bevaringsværdige og/eller fredet. Generelt rummer huse meget historie som er værd at viderefører, ligesom der er mange håndværk den dag i dag, der stadig er yderst relevante.

Vi er selvsagt store fortalere for stråtage og alle dens mange fordele. Vi mener det er værd at bevare det historiske håndværk både for traditioner, men især også for bæredygtighed og konstruktionsfordele. Vi er stolte af at kunne bygge tage der skåner miljøet, og samtidig er godt for dit hus. Et stråtag er ”levende” og tilpasser sig årstiderne. Det har en god isoleringsevne til kolde måneder, og det ”ånder” godt i de varme sommermåneder. Læs mere om stråtage på Tækkelauges hjemmeside her.

Vi dækker hele Djursland

Skal du have et nyt stråtag i eller omkring Grenå? Så skal du ikke tøve med at snakke med os om et uformelt tilbud. Vi er glade for at snakke med kunder, og går meget op i kommunikation og tager alle dine spørgsmål seriøst. Send os gerne en besked i vores kontaktformular på forsiden, eller ring til os. Vi er lokale tømrer og tækkemænd på hele Djursland og glæder os altid til en ny og spændende opgave.

Tak fordi du læste med, og håber vi snakkes ved. Du kan læse mere om stråtage her.

På billedet kan man se et gammel stråtag med over 50 års levetid. Det er utrolig slidt, og ikke særlig godt vedligeholdt. Det er utæt og utrolig eksponeret for stormskader.

Du er velkommen til at prøve vores nemme prisberegner, der kan give dig et indblik i omkostninger for nyt stråtag: Stråtag prisberegner

Stråtag på lysthus
Lille havehus med tækket tag