MS Tømrer og Tækkefirma

MS tømrer og Tækkefirma ApS logo

MS Tømrer og Tækkefirma

Stråtag pris og services

Priser på reparation eller nyt stråtag

Alle projekter er unikke og dit tag er ingen undtagelse. Med det sagt er det altid rart at have et udgangspunkt på priser og omkostninger. Vi giver dig den bedste pris på markedet, hvor høj kvalitet også følger med.

Nedenfor har vi lavet en lille prisberegner på vores ydelser på stråtage. Prøv at finde frem til dit projekts priseksempel ved udfylde formularen nedenfor. Indtast størrelsen på dit projekt og se et prisoverslag på f.eks. nyt stråtag (prisberegneren er vejledende).

Hvis du er tvivl om hvor stort dit tag er, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Men husk at priserne er vejledende og alle tage er unikke. Vi giver dig det endelige tilbud ved besigtigelse af taget og en god snak med dig om projektet. Ved sådan et møde kan vi bedst sikre at alle ønsker mødes, og alle parter bliver tilfredse med forløbet.

Ved spørgsmål brug gerne vores kontaktformular eller ring til os på + 45 61 69 98 92. Vi står klar til en uforpligtende snak.

Stråtag pris beregner

Nytækning fra 875kr./m2
Kvadratmeter måles fra rygning til stråtagets tagskæg (Tillæg kan forekomme ved valme, kviste og vinduer)
Mønning/rygning udført i lyng
Ny mønning på stråtag eller genopfyldning/reparation inkl. eftersyn. Nyt tagpap er tillæg på 50kr. pr. meter.
Bortskaffelse af gl. stråtag 210kr. pr. m2
Korrekt afskaffelse af gammelt og slidt stråtag alt inkl.

Total 0

Som nævnt tidligere er prisen vejledende og vist beløb eksklusiv moms. Hvis du er det mindste i tvivl om hvad der er beregnet med i de vejledende priser, så skriv eller ring gerne til os her: kontakt.

Stråtag pris tagskæg
Nyt tagskæg

Lokal tækkemand i Jylland

Vi har været tækkemænd på projekter lige fra Hjørring til Sønderborg og fra Ebeltoft til Holstebro. Vi er lokale i store dele af landet, og kender til traditioner og udtryk. Se mere om de steder vi har været her på siden. Som eksempelvis favner Grenå eller Hobro, som også vi har skrevet lidt om her på hjemmesiden. 
Du er også altid velkommen til at se vores seneste projekter på de sociale medier Facebook eller Instagram.