MS Tømrer og Tækkefirma

MS tømrer og Tækkefirma ApS logo

MS Tømrer og Tækkefirma

Om Os

Her kan du læse og lære mere om os og virksomheden.Vi bestræber os på at være helt gennemsigtige således du føler dig tryg i at overlade dine opgaver til os. Hvis du vil mangler svar på dine spørgsmål omkring en opgave eller om stråtage, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Tryk på knappen for at bruge vores formular eller ring på +45 61 69 98 92.

Se flere eksempler og referencer fra vore projekter på forsiden her.

Baggrund

Mikkel Sørensen er uddannet tømrersvend og har mange års erfaring som tækkemand. To fag som går utrolig godt hånd i hånd, hvor der ofte inddrages viden omkring håndværk og kvalitet. På den måde sikre MS Tømrer og Tækkefirma ApS et veludført stråtag i bedste kvalitet.

Virksomheden

Med passion for det bæredygtige håndværk startede Mikkel Sørensen tække- og tømrerfirmaet i 2020. Drømmen om et selvstændigt firma, med fokus på kunden var nærliggende. Sidenhen har MS Tømrer og Tækkefirma ApS leveret godt håndværk til mange tilfredse kunder. Se mere under referencer eller på vores Facebook side.

Filosofien

Virksomheden bygger på ideen omkring god kommunikation med kunden, samt veludførte stråtage og tømrerarbejde. Vi er ikke tilbageholdende overfor en uformel snak med kunden, og eventuelle spørgsmål der skulle opstå i løbet af projektet. Det er vigtigt for os at kunden føler sig tryg fra start til slut.