MS Tømrer og Tækkefirma

MS tømrer og Tækkefirma ApS logo

MS Tømrer og Tækkefirma

Stråtage i Auning

Vi er kendt i Auning

Står du og mangler nyt stråtag eller reparationer fra eksempelvis stormskader, så er du landet det rette sted. Vi har stor erfaring med stråtage i netop området i og omkring Auning.

Midt på det skønne Djursland ligger Auning som en central del af et blomstrende forretningsliv, skoler og arbejdspladser. Byen er beliggende i Norddjurs kommune som rummer andre skønne byer såsom Allingåbro, Ørsted, Fjellerup og mange flere.

Vi har igennem tiden haft flere projekter i området omkring Auning. Her finder man ofte stråtækte huse af nyere og ældre dato. Men også i selve midtbyen, specielt omkring den gamle kirke, kan der findes flere traditionsrige huse med smukke stråtage. Når man bevæger sig lidt ud i områderne omkring den skønne Løvenholmskov eller mod vandet, vil man samtidig også kunne flere eksempler på stråtage.

Vi har været så heldige at blive betroet med opgaven at tække et nyt tag på en ejendom fra 1979. Huset ligger op til skoven, tæt på Auning. Smuk og unik beliggenhed, og hvor ejeren ikke kunne forstille sig andet end et veludført stråtag på det smukke hus. Vi løste opgaven med nyt tag, ny mønning i lyng, og inddækning af skorsten.

Vi står til rådighed hvis du har brug for hjælp til dine tømrer og tækkeopgaver i og omkring Auning. Ring eller skriv til os, så tager vi en uformel snak om hvad vi kan hjælpe med. Du kan vælge at skrive til os her i kontaktformularen på siden, eller ringe til os på + 45 61 69 98 92. MS Tømrer og Tækkefirma står til rådighed og klar til at løse din opgave professionelt. Vores filosofi er at holde kunden godt informeret igennem processen, og vi er klar til at svare på alle spørgsmål der måtte opstå. Velkommen!

Stråtag i Auning
Nyt Stråtag og mønning i Auning